Rreth Nesh

Almex nder vite ka kontribuar ndjeshem per zhvillimin e sektorit te hoteleri-turizem. Tashme jane me mijera ambiente biznesi te arreduara nga Almex. Gama e produkteve te ofruar nga Almex ne tregun shqipetare, bazuar ne design, confort dhe cilesi, ka sjelle suksesin dhe jetegjatesine e biznesit te klienteve tane. Almex i ka dedikuar kënaqësisë se shijuarit te jetes në shtëpi, me dizajn dhe tendencat e fundit ne mobilim: Misioni i Almex është që të ofrojë cilesine maksimale ne harmoni te plote me dizajnin me të ri ne interior.

Ja ne dukje nje pasuri produktesh te zgjedhura posacerisht per ju per te dhuruar nga afer markat made-in EU. Te shijosh kenaqesine e qendrimit ne natyre me produktet prodhuar vecanerisht per outdoor. Rastesia e takimit ne ambient zyre, ku reflekton dukshem performanca e vecante e produkteve te perzgjedhura, ofruar nga Almex.

Ekzotika dhe relaksi ne ambientet e plazheve sjelle ne perfeksion nga eksperienca shumevjecare e Almex. Korniza elegante shfaq shumellojshmerine e shezlongeve dhe cadrave te permbledhura nga dekori rafinuar i produkteve Almex. Jemi te vëmendshëm ndaj kerkesave te klienteve tane, e kompletojme zgjedhjen më të mire në kohën e duhur. Vihemi ne dispozicion të klientëve për të përmbushur deshirat e gustove te tyre

Almex

Lider prej me shume se nje dekade ne mobilimin e bar-restorante, hotele, shtepi, etj.

OUR IDENTITY

From kitchen experts to high-end interior specialists

Because craftsmanship outlives every trend