DHMA082

Karrigia Klay është bërë nga një kornizë metalike e zezë dhe e veshur me susta me pëlhurë gri.

Përmasat: 49×62.5x87H cm.

Lartësia e sediljes: 45 cm.
Dimensionet e sediljes: 37×43 cm.

Dimensioni i shpinës: 35x45H cm.

Lartësia e këmbës: 41 cm.
Distanca e këmbës: 43×44 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DHMA082”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: , ,