Rifreskojeni dhomën tuaj të ngrënies me një humor vintage që të gjithë do ta kenë zili dhe një rezultat unik për t’u treguar.
Zgjidhni një karrige që mund të ketë humbur me kalimin e kohës, por më në fund është rikthyer.

Karrigia eshte prej druri ahu me fortesi te larte ne nuance natyrale.
Sedilja dhe pjesa e pasme e karriges janë prej bastun prej palme kacavjerrëse të punuar me dorë.
Gjithashtu eshte i montuar ne fabrik dhe i pershtatshem per pajisjen e ambjenteve afariste.

Kombinojeni me një tavolinë druri të së njëjtës estetikë dhe merrni dhomën e ngrënies që keni dashur gjithmonë.

Përmasat: 49x54x89 cm.

Lartësia e sediljes: 47 cm.
Dimensionet e sediljes: 45×42 cm.

Dimensioni i shpinës: 49×45 cm.

Distanca e këmbës: 43×43 cm.
Lartësia e këmbës: 44 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: , ,