DHMA082

Karrige Maripoa në nuancë gri me këmbë të zeza prej druri. Gjysma e poshtme e këmbëve të karriges është e lyer në një nuancë të artë, duke ofruar një pamje elegante. Një karrige që i jep një ajër luksi çdo hapësire biznesi apo shtëpie. E thjeshtë, me cilësi të lartë dhe elegante, padyshim që do të bie në sy. Nga pjesa e pasme e pjesës së pasme deri në gjysmën e përparme të sediljes, në formën e krahëve, ka detaje të pëlhurës Nubuck me model Houndstooth që i japin karriges një karakter të veçantë dhe konfirmojnë përshtypjen e unike që të jep që në shikim të parë.

MATERIALI PRODHUES: Korniza e karriges është prej druri, si rezultat i së cilës siguron rezistencë ndaj peshës, konsumit dhe, rrjedhimisht, kohës.
Këmbët janë gjithashtu prej druri dhe skajet e këmbëve kanë kapele plastike për të mbrojtur çdo dysheme.
Mbushja e shpinës dhe sediljes përbëhet nga afrolex i cili është veçanërisht i rehatshëm për përdorim me orë të gjata.
Karrigia është e veshur me pëlhurë .

MIRËMBAJTJA: Korniza prej druri nuk ka nevojë për mirëmbajtje të veçantë përveç fshirjes me një leckë të lagur. Pëlhura e tipit Nubuck nuk ka ndjeshmërinë e llojeve të tjera të veshjes, kështu që kjo nga ana tjetër nuk përbën problem në mirëmbajtjen dhe pastrimin e saj. Një fshirje me një leckë të lagur zakonisht është e mjaftueshme për pastrimin e duhur. Është mirë të shmangni  zbardhuesit.

PËRPARËSITË: Ndërtimi i fortë i karriges, i kombinuar me qëndrueshmërinë dhe lehtësinë e mirëmbajtjes dhe pastrimit, e bëjnë atë një zgjedhje ideale për hapësirat profesionale dhe veçanërisht për hapësirat e hotelierisë, ku shpejtësia e pastrimit është jashtëzakonisht e rëndësishme. Sidoqoftë, detajimi i modelit Houndstooth e bën atë shumë tërheqës edhe për zgjedhjen tuaj të hapësirave të shtëpisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DHMA082”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: , ,