DHMA080

Një poltron tejet komod dhe elegant. Karakteristika të rëndësishme të poltronës:👇🏻🔸Korniza e poltronës si dhe pjesa e pasme deri te krahët janë prej druri, si rezultat i së cilës siguron rezistencë ndaj peshës, konsumit dhe rrjedhimisht kohës.
🔸Këmbët janë gjithashtu prej druri dhe skajet e këmbëve kanë tapa plastike për të mbrojtur çdo dysheme.
🔸Mbushja e shpinës dhe sediljes përbëhet nga afrolex i cili është veçanërisht i rehatshëm për përdorim me orë të gjata.
🔸E gjithë tapiceria e poltronës është bërë me lëkurë ekologjike cilësore dhe jashtëzakonisht të qëndrueshme.
🔸Referuese për projekte rezidenciale dhe në linjën kontrakt.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DHMA080”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: , ,